La televisió digital terrestre (TDT) és el resultat de l’aplicació de la tecnologia digital a la senyal de televisió.

Si perd la senyal dels canals TDT o l’antena comunitària no funciona bé, a EMTEK tenim l’oferta que la seva comunitat necessita.

La solució als seus problemes de televisió.

Per gaudir de les emissions de televisió amb la màxima qualitat possible, és imprescindible, no només que la senyal arribi a l’antena en perfectes condicions, si no que la seva distribució per tot l’edifici sigui també correcta.

Conscients d’això, a EMTEK analitzem d’una manera personalitzada cadascun dels projectes per dissenyar, configurar i instal·lar l’estructura idònia per garantir la recepció d’una correcta senyal, independentment de la mida de la instal·lació.

La nostra experiència, ens permet realitzar instal·lacions a comunitats de veïns, torres, cases, centres comercials,… Instal·lacions que s’adapten perfectament a la recepció de noves emissores, tant locals com nacionals.

Li oferim professionalitat, garantia i assessorament sobre els seus dubtes vers qualsevol tipus d’antena o de receptor.

antenas-parabolicas-tdt-terrassa

ICT – INFRAESTRUCTURES COMUNES DE TELECOMUNICACIONS

Les infraestructures comunes de telecomunicacions permeten als residents d’un bloc d’habitatges accedir als serveis de telecomunicacions existents fins a les hores: televisió per cable, televisió terrestre/satèl·lit, telefonia i dades.
A EMTEK li oferim qualsevol solució i assessorament en la seva instal·lació d’ICT

El porter automàtic és un element fonamental a l’hora de garantir la seguretat i el control d’accés a les comunitats de veïns o en cases unifamiliars.

Els kits de porters és un sistema eficient i flexible, ja que poden estar elaborats per un usuari o per un nombre il·limitat d’habitatges. Per aquest motiu, s’ha convertit en una magnífica opció, no només per permetre l’accés d’una persona a un lloc, si no també com element d’intercomunicador intern dins de la comunitat de veïns.

A EMTEK  tenim una dilatada experiència dins del sector i posem al seu servei els millors i més experimentats tècnics amb més de 20 anys d’experiència.

MILLORI LA SEGURETAT DE LA SEVA COMUNITAT

Un sistema de seguretat basat en el vídeo és una de les millors maneres de protegir la seva llar o la seva comunitat. A EMTEK ho sabem i per això, disposem d’un sistema de Vigilància Multifuncional per televisió que anomenem VMTV.
El sistema VMTV consisteix en la instal·lació d’una o vàries càmeres de circuït tancat que permeten a l’usuari veure de manera immediata que passa en qualsevol lloc de la comunitat de veïns, des de l’aparcament a la piscina, passant per la porteria (si el vídeo porter és compatible) o per la resta de zones comuns de l’edifici.

L’avantatge afegida d’aquest producte, és que la visualització de les imatges emeses per les càmeres instal·lades, es realitza a la televisió de casa el client, sense necessitat de disposar d’un altre tipus de dispositius.
Si desitja saber més del nostre sistema VMTV, contacti amb nosaltres. Analitzarem el seu cas i li oferirem una solució molt eficaç, a un preu competitiu i amb tot el servei d’atenció personalitzada que necessiti.

A EMTEK treballem perquè se senti més segur.

porteros-videoporteros-video-terrassa

cctv-vmtv-sistema-seguridad-terrassa

Les persones utilitzen comunicacions de veu per fer negocis, vendre més, atendre millor als seus clients i permetre la comunicació eficient entre els empleats. Tots aquests processos, poden realitzar-se d’una manera més eficient i precisa si disposem de la infraestructura i les aplicacions adequades. Aquí, entra en joc la instal·lació de centraletes telefòniques pel seu negoci.

Li oferim professionalitat, garantia i assessorament.

centralitas-telefonicas-terrassa

A Emtek, li oferim el disseny i instal·lació de la xarxa de cablejat estructurat per a les seves infraestructures de veu i dades amb la finalitat d’aconseguir un òptim resultat.

Aquestes instal·lacions compleixen els estàndards exigibles, d’acord amb les últimes tecnologies.

red-cableado-estructurado-terrassa