La importància dels avisos d’emergència s’ha de tenir molt en compte.

Per tot això, EMTEK compta amb els millors sistemes del mercat, i estudiant les necessitats de cada instal·lació i la situació com per exemple:

  1. Habitatges, xalets, oficines, botigues i petits comerços.
  2. Estacions de servei, benzineres, sucursals bancàries, aules d’escoles i universitats.
  3. Residències d’avis. Supermercats i gran superfícies.
  4. Sistemes de conferències. Gimnasos, centres esportius i d’oci.
  5. Hospitals i centres clínics, consultes mèdiques, hotels, restaurants, cafeteries, naus industrials, concessionaris de cotxes, centres d’estètica i perruqueries.

instalacion-megafonia-terrassa

Els sistemes de comunicacions empleats en aplicacions de control d’accessos, tenen la finalitat de relacionar els usuaris dels sistemes amb persones responsabilitzades del seu control, fent servir per aquesta finalitat:

  1. Equips d’interfonia.
  2. Sistema de megafonia.

En els sistemes de control d’accessos els equips d’interfonia tenen com a missió principal facilitar la comunicació bidireccional ab els usuaris; per això, acostumen a integrar-se als equips lectors de targetes per transmetre missatges, intervenir enfront accions incorrectes, alarmes, instruir en l’ús, etc.

Una altra aplicació dels sistemes d’interfonia consisteix en la seva implementació per permetre la comunicació a les cabines blindades de control d’accessos entre el personal de seguretat i les persones que hi acudeixen.

Tanmateix, els habitatges dotats d’instal·lacions amb porter automàtic o vídeo porter, els equips d’interfonia faciliten la comunicació bidireccional des de la placa de timbres als domicilis particulars, col·laborant en la identificació de les persones amb intenció d’accedir-hi.

Com exemple d’instal·lació obligatòria, citem les centrals d’alarmes, on els seus sistemes per a la recepció i verificació de les senyals d’alarmes, estaran instal·lats dins un centre de control, on el local disposarà de sistema d’interfonia en el control d’accessos.

instalacion-equipo-interfonia-terrassa

Estudiem i dissenyem segons les necessitats de cada client i de les situacions, des de grans centralitzacions de seguretat creant un entorn molt avantguardista i obtenint el 100% de les prestacions dels equips fins al més senzill dels sistemes de CCTV.

Els sistemes de vídeo vigilància o CCTV actuals, ofereixen la possibilitat d’accedir a les imatges en temps real des de qualsevol lloc a través d’Internet, així com la programació d’esdeveniments que dispararà una alarma o enviarà un avís a una direcció programada. No només podrem veure les imatges des d’un lloc remot, si no que també podrem consultar l’historial de gravació fent possible revisar el que va passar un cert dia a una certa hores i fer una còpia del clip que més ens interessi.

cctv-circuito-cerrado-tv-terrassa

Els hi oferim la possibilitat de disposar d’un sistema de protecció a mida amb la màxima qualitat i garantia en la instal·lació i manteniment dels components, que faran del seu sistema d’alarma una eina eficaç per prevenir possibles robatoris als seus negocis o habitatges.

Per treure el màxim partit a aquests sistemes, s’aconsella la seva connexió a una central receptora d’alarmes CRA, servei que també oferim a EMTEK a través de diferents centrals receptores d’alarma homologades, inclús sense línia telefònica.

cctv-circuito-cerrado-tv-terrassa

EMTEK dissenya i instal·la un gran ventall de productes que li permetran crear solucions per al control d’accessos físics a locals, fàbriques, recintes, etc. Trobarà tots els dispositius perquè dissenyi la seva pròpia arquitectura. Terminals pel control de presència laboral i control de producció.

Identificació biomètrica per empremta digital: lectors d’empremta digital, biomètrics per a integració, perifèrics i SDK, i terminals de control d’accessos i control de presència biomètrics.

Sistemes d’identificació per radiofreqüència, sense contacte o proximitat. RFID d’alta freqüència (Mofare, Desfire i Icode), RFDI de baixa freqüència, i sistemes de RFDI activa.

control-accesos-terrassa